top of page
  • Bianca

Uit eten Andalusië

Bijgewerkt op: 17 dec. 2021

Lekkere restaurants omgeving Guaro, Coin en Marbella


Uit eten, wie houdt er niet van? Helemaal op een fijn terras met zomerse temperaturen.


Waar kun je lekker eten wanneer je bij ons vakantie aan het vieren bent?


Bij ons in het dorp zitten geen echte restaurants, dat wil niet zeggen dat je er niet lekker kunt eten. Je vindt bij ons verschillende barretjes die heerlijk eten serveren. Een echte aanrader is Lord Cani, een typisch Spaans eettentje waar je tapas en complete maaltijden kunt bestellen. Gegarandeerd lekker, niet duur en de eigenaar is altijd super vriendelijk. Ze zijn elke dag open van 12 tot 16u en ‘s avonds vanaf 19u.


Sinds ruim een jaar hebben we ook een Italiaans restaurant in het dorp, Celentano is de naam. Hier serveren ze buiten de Italiaanse kaart ook hamburgers. De pizza’s zijn erg goed en worden ook op Nido Aguila Blanca bezorgt.

Bestellen kan via +34658974138 WhatsApp of bellen. Houd er rekening mee dat zij pas om 20u geopend zijn.


Op 15 minuten rijden ligt de stad Coín, enkele smaakmakende aanraders zijn:

* Coconut een gezellig, knus restaurant met terras. Hier eet je speciale heerlijke tapas. Anders dan de gangbare tapa en mooi geserveerd. www.coconuttapas.es

* Italiaan La Romana, een heel goed Italiaans restaurant op een gezellig, druk plein bij de kerk. Ook de vlees en vis gerechten zijn heerlijk voor de niet Italiaanse keuken liefhebber of wanneer je gewoon trekt hebt in wat anders.

* Casa Paco is een restaurant van wat hogere klasse, wat je dan ook merkt aan de kwaliteit van het eten. De prijzen liggen hier iets hoger dan de eerder genoemde gelegenheden. De gegrilde Pulpo die wij hier in de zomer aten is echt verrukkelijk. www.casapaco.es


Kasteel Monda van Nederlandse eigenaren ligt net voor het dorpje Monda op nog geen vijf

minuten rijden bij ons vandaan. Dit geheel gerestaureerde kasteel is naast een restaurant tevens een hotel. Het restaurant zit helemaal bovenin waar je fantastisch uitzicht hebt! Het eten is bijzonder lekker, maar ook voor alleen een drankje ben je hier welkom. Ook dit is het wat duurdere segment restaurant, prijzen zijn vergelijkbaar met Nederland. www.castillodemonda.comLa Dolce Vita is een strandtent in Marbella met een Italiaanse eigenaar en Spaanse eigenaresse.

Een super leuk ingerichte tent waar je heerlijk kunt eten met je voetjes in het zand. Ze hebben ook verse smoothies en huisgemaakte taart. De strandbedjes mag je gratis gebruiken mits je bij hun gaat eten. Het ligt op een mooi strand waar voornamelijk Spanjaarden komen.

Het is een populaire plek dus in de weekenden raad ik af er naartoe te gaan omdat het dan meestal niet plezierig druk is. www.dolcevitamarbella.com


Eet smakelijk!96 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page