top of page
Nido Aquila Blanca 2021-30.jpg
rio Chilar Istan

Groepsaccommodatie

in Spanje

Met 20 personen op vakantie in Andalusië!

Wil je een keer met de hele familie of een aantal vrienden op vakantie of een weekendje weg?

Maar wel de privacy van je eigen appartement?

Kom dan vakantie vieren bij Nido Aguila Blanca. Met de vier vakantiehuisjes hebben we ruimte

voor 20 personen. Onze ligging is in de bergen boven Marbella in een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Vraag ons wat de mogelijkheden zijn, na 13 jaar in Zuid-Spanje weten wij de mooie plekjes wel te vinden.

De huisjes liggen op loopafstand van het dorpje Guaro, waar veel gezellige barretjes en kleine restaurantjes zitten waar je gezellig met z´n allen uit eten kunt. Ook zitten er wat buurtsupertjes en op donderdag is er markt.

De tuin met zwembad heb je voor jezelf met de groep waar je mee op vakantie bent. Over de tuin verspreid vind je verschillende zitjes om even de privacy op te zoeken in de zon of de schaduw. Ook hebben we een loungehoek waar het gezellig toeven is met z´n allen!

In de tuin hebben we een buitenkeuken met oven, afwasmachine, barbecue en een grote tafel waar je heerlijk uitgebreid kunt eten met het zwembad er vlak naast.

En zijn er in jullie groep ook kinderen aanwezig, onze tuin is geheel omheind en er ligt speelgoed in de tuin. Ook hebben we voor de jongste kinderbedjes en stoelen te leen.

Op verzoek kunnen wij het ontbijt verzorgen en een of meerdere avonden kunnen we voor jullie koken en hoeven jullie alleen maar aan te schuiven en van de gezelligheid te genieten.

De makkelijkste luchthaven om op te vliegen is Malaga, waar vandaan het heel gemakkelijk is om een auto of busje te huren, zie onze pagina voor verhuurbedrijven: https://www.nidoaguilablanca.com/links

Voor vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid stuur ons een mail via onderstaande knop.

bottom of page