Over ons

Van harte welkom op Nido Aguila Blanca

 

Vakantiecomplex Nido Aguila Blanca in Andalusië wordt door ons gerund: Dan Balteanu, Bianca Popelier, Cat en Sam. Dan is in 1973 geboren in het Roemeense Boekarest, terwijl ik, Bianca een geboren Amsterdamse ben. Wij hebben elkaar in 1997 op Gran Canaria leren kennen. Na 7 jaren samen in Almere te hebben gewoond besloten we om toch weer in Spanje te gaan wonen. In 2005 zijn we naar Noord-Spanje geëmigreerd. Daar is onze dochter Cat datzelfde jaar geboren. In juli 2008 volgde Sam in provincie Valencia.

 

Een jaar later verhuisden wij naar Guaro in de provincie Malaga. Daar hebben wij zeven jaar vakantiecomplex La Molineta gerund, altijd met heel veel plezier waardoor wij zijn gaan zoeken naar een huis om te kopen waar wij met hetzelfde concept verder konden gaan.

Toen wij ons huidige huis vonden waren we er op slag weg van en zagen we de kans om 3 appartementen te realiseren en het helemaal voor onszelf te gaan doen. Onder het huis zat een hele grote ruimte wat bestond uit een garage, een grote vergaderruimte, een bad en slaap kamer. Dit was in november 2015. Na vier intensieve maanden verbouwen was het klaar voor de eerste gasten.

We zijn zo blij met onze eigen plek waar we alles kunnen maken naar onze eigen zin.

 

Wij houden van actief bezig zijn en het buitenleven. Onze kinderen vinden het heel leuk om met de kinderen die bij ons logeren te spelen. En we houden van de gezelligheid die het met zich meebrengt.

Sowieso is het ook heel leuk om een eigen bedrijf te runnen en over alles zelf beslissingen te kunnen nemen. En wat we het leukste vinden is om de tuin elk jaar een beetje te veranderen en mooier te maken. Zo hebben we het tweede jaar de buitenkeuken laten maken en overal hebben we lekkere zitplekjes gecreëerd.

 

Wil je nog iets meer te weten komen over hoe wij in Spanje verzeild zijn geraakt en onze begintijd hier lees dan onze blog: https://www.nidoaguilablanca.com/blog

 

 

Follow Us
 
  • Instagram
  • Facebook Basic Square

e-mail : nidoaguilablanca@gmail.com

Tel: +34661016512