Over ons

Van harte welkom op Nido Aguila Blanca

 

Vakantiecomplex Nido Aguila Blanca in Andalusië wordt door ons gerund: Dan, Bianca, Cat en Sam. Dan is in 1973 geboren in het Roemeense Boekarest, terwijl ik, Bianca een geboren Amsterdamse ben. In 2005 zijn we naar Noord-Spanje geëmigreerd. Daar is onze dochter Cat datzelfde jaar geboren. In juli 2008 volgde Sam.

 

Een jaar later verhuisden wij naar Guaro in de provincie Malaga. Daar hebben wij zeven jaar vakantiecomplex La Molineta gerund, altijd met heel veel plezier waardoor wij zijn gaan zoeken naar een huis om te kopen waar wij met hetzelfde concept verder kunnen gaan.

Toen wij ons huidige huis vonden waren we er op slag weg van en zagen we de kans om 3 appartementen te realiseren en het helemaal voor onszelf te gaan doen. Dit was in november 2015. Na vier maanden verbouwen was het klaar voor de eerste gasten. We zijn zo blij met onze eigen plek waar we alles kunnen maken naar onze eigen zin.

 

Wij houden van actief bezig zijn en het buitenleven. Onze kinderen vinden het heel leuk om met de kinderen die bij ons logeren te spelen. En we houden van de gezelligheid die het met zich meebrengt.

 

Wil je nog iets meer te weten komen over hoe wij in Spanje verzeild zijn geraakt en onze begintijd hier lees dan onze blog.

 

 

Follow Us
 
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

e-mail : nidoaguilablanca@gmail.com

Tel: +34661016512