top of page

Nabije omgeving Guaro

Kindvriendelijk strand Marbella
Kindvriendelijke vakantie Spanje
nacht zwemmen Spanje

                                                                                                                     

                       

Niemand verveelt zich op Nido Aguila Blanca

 

Vakantie vieren op het Spaanse vakantiecomplex Nido Aguila Blanca is niet alleen genieten van de appartementen, de rust en de natuur. Bij ons valt veel te beleven. Je verveelt je geen moment.

Volg de stroom beneden in het dal en geniet ondertussen van de ruige natuur, een orkest van vogels of de fraaie fruitbomen. Rondom onze appartementen ontdekt u zeer bijzondere vogelsoorten. Vakantiecomplex El Nido is daarom zeer geschikt als adres voor vogelliefhebbers.

Liever een dagje rust? Ga dan lekker relaxen bij het zwembad op onze Spaanse finca.

 

Activiteiten Andalusië

 

Met regelmaat organiseren wij activiteiten voor de kinderen en maaltijden waarbij iedereen kan aanschuiven. Op verzoek regelen wij zelfs het ontbijt voor je!

 

Paardrijden door de Sierra de las Nieves

 

Paardrijden in natuurpark Sierra de las Nieves? Nido Aguila Blanca is een prima uitvalsbasis. Vijf minuten rijden bij ons vandaan vind je een paardenverhuurbedrijf. Van daaruit maak je onder professionele begeleiding prachtige ritten door het natuurpark. Van een les in de bak tot een dagrit is mogelijk. Een rit van 2 uur kost 50 euro. Een les in de bak 30 euro.

 

Wandelen in natuurpark Sierra de las Nieves

 

Ook daarvoor is El Nido een goede thuisbasis. Er zijn ook uitgezette wandelingen.

Vanuit het dorp Guaro beginnen een aantal van deze wandelingen. Met de auto rijd je in ongeveer een kwartier naar nog meer verschillende locaties waar een aantal prachtige uitgezette wandelroutes beginnen.

En het pad Caminito del Rey is ook vanuit hier aan te rijden.

 

 

Kom naar de Costa del golf

 

Golfen in Spanje? Ook dat kan in de buurt van El Nido. Niet voor niets heet de Costa del Sol ook wel de Costa del Golf. Binnen twintig kilometer vind je het golfterrein van Alhaurin el Grande.

Aan de kust bij Marbella zijn ook verschillende mooie golfbanen. Bij ons vandaan ben je daar binnen het half uur.

 

Kinderen genieten op Nido Aguila Blanca

 

Gezinnen met kinderen kunnen hier de volmaakte vakantie vieren. Het heerlijke zwembad biedt de nodige verkoeling. Het 1 hectare grote terrein met ruimschoots buitenspeelgoed biedt voldoende speelruimte. Dit stimuleert vooral de fantasie en nodigt uit tot avonturen.

Voor de kleintjes is er ook een kinderbadje. In het hoogseizoen organiseren wij verschillende activiteiten zoals kinderdisco, ponyritjes, zeskamp of spelletjes.

Kom genieten van een heerlijke kindvriendelijke vakantie!

 

Winkelen

 

In Coin ligt een winkelcentrum waar je kunt winkelen. In de omgeving is elke dag wel een markt. Shopping paradijzen vindt u aan de kust in Marbella en Malaga.

 

Massage

 

Het is mogelijk om van een heerlijk massage te genieten en je helemaal over te geven aan het vakantiegevoel. De kosten zijn 50 euro voor één uur.

 

Yoga

 

Gedurende het hele jaar is het mogelijk yogalessen te volgen. Een priveles kost 60 euro per uur, of je volgt een van de groepslessen voor 15 euro per anderhalf uur. Dit is op basis van voldoende belangstelling. De lessen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels of Spaans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page