top of page
  • Bianca

Het belang van op vakantie gaan!

Het blijft een vreemde tijd! Zo onderhand hoopte iedereen nu dat het nieuwe normaal weer gewoon als vanouds zou zijn, maar het virus laat ons nog niet met rust. Hierdoor hebben wij helaas voor de zomer een aantal annuleringen gehad, het mag duidelijk zijn dat wij dit heel erg jammer vinden.


Vakantie vieren is gezond

Vakantie vieren is gezond en heel erg nodig, vooral in tijden zoals deze! Helemaal als het eigenlijk niet ‘mag’ dan trekt het des te meer, voor mij persoonlijk in ieder geval wel. Na een heftig jaar waarin we veelal thuis zijn geweest snakken veel mensen naar reizen, nieuwe ervaringen en weer mensen te ontmoeten!


De ontspanning van vakantie verlaagt het stress hormoon en daarmee de kans op hart- en vaatziekten. Vakantie doet onze gezondheid goed vanwege onder meer de rust, het buitenleven en het ontbreken van verplichtingen. Ook brengt het je als gezin dichterbij elkaar, dat zien wij in ieder geval dikwijls gebeuren. Nieuwe ervaringen maakt mensen over het algemeen gelukkiger dan materiële zaken, plus de vrijheid die je voelt als je op reis bent is heerlijk. Zo komt het dat je weer helemaal uitgerust, opgeladen en ontspannen thuiskomt.

Wat is er nou heerlijker dan in het buitenland zonder wekker te ontwaken, op avontuur te gaan, culinair verrast te worden en nieuwe mensen te ontmoeten?! En dit zonder enige drang van afspraken en verplichtingen.

Het spijt ons dan ook enorm dat wij sommigen van onze gasten dit jaar moeten gaan missen. Ik hoop dat jullie in eigen land ook mooie ervaringen zullen beleven. We hopen wederom dat het volgend jaar allemaal weer wel kan! Geniet van jullie vakantie, waar dan ook!

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page