top of page
  • Bianca

Corona (update en boekingsvoorwaarden)


We zitten alweer maanden in deze rare, rotte Corona tijd. Het lijkt wel een Amerikaanse film, maar dat dit echt kon gebeuren kon niemand verzinnen. Zoals de meesten van jullie wel weten hebben we in Spanje vanaf maart weken in lockdown gezeten. Heel raar om maar eens in de zoveel weken de bewoonde wereld in te gaan. Dan en ik deden om de beurt boodschappen en dat zo min mogelijk. Het kon zo maar zijn dat ik een kleine drie weken niet verder dan een halve kilometer van ons huis afkwam, een loopje naar de container werd een uitje. Nog nooit zoveel animo geweest om het vuil weg te gooien. De kinderen vonden het vreemd om na drie maanden weer in de auto te zitten en onze directe omgeving te verlaten.


Hoe is de situatie nu in Spanje?


Nu zitten we midden in de tweede golf en is de quarantaine gelukkig niet zo streng. Sam gaat gewoon naar school (mits je met mondkapjes al normaal vind) en Cat gaat om de dag naar school, de andere dagen gaat de andere helft van haar klas naar school en volgt zij de lessen online. Het is niet makkelijk op te groeien in zo’n extreme situatie.


Op het moment mogen wij alleen uit onze gemeente voor noodzakelijke dingen zoals boodschappen en dokter bezoek. De horeca is tot zes uur ‘s avonds open, na zessen kan er alleen nog maar afgehaald worden. Wandelen en sporten buiten in eigen omgeving is gelukkig deze keer wel toegestaan. En nu maar hopen dat er niet nog een volgende golf aankomt en we langzaamaan het normale leven weer op kunnen bouwen. Maar dat gevoel zullen jullie ongetwijfeld met mij delen. De horeca en het publieke leven weer op gang en dat wij weer snel gasten kunnen ontvangen. Leuk voor ons is wel dat wij op het moment overwinteraars uit Nederland hebben. Die zijn volop aan het genieten van het mooie weer en de prachtige omgeving. Door alle ellende ga je dat soort dingen nog meer waarderen.


Wil je boeken bij ons? Dat kan geheel vrijblijvendOns beleid aangaande de boekingsvoorwaarden in deze tijd is dat er geen aanbetaling hoeft te worden voldaan. Dit totdat er weer vrij gereisd mag worden zonder beperkingen. Bij aankomst wordt er betaald. Dit is om jullie vertrouwen te geven in vooruit boeken en plannen maken zonder dat het financiële consequenties heeft. We hopen tot snel! Vraag gerust om meer informatie. www.nidoaguilablanca.com of +34 661016512


53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page