top of page
  • Bianca

Waarom ik graag doe wat ik doe.....


Mijn missie is gasten op onze mooie plek te verwelkomen. Zodat zij ook het prachtige Andalusië kunnen ontdekken en van een heerlijke ongedwongen vakantie kunnen genieten.

Buiten de mooie plek die wij hebben is onze relatie tot de meeste van onze gasten heel erg persoonlijk. Ik hou ervan om de gasten te leren kennen en ik hoor vaak dat de gasten zich welkom voelen en dat er veel persoonlijke interactie is met ons maar ook met de gasten onderling.

In veel vakantieverblijven is er een afstand tussen de gast en gastvrouw/ heer. Dit past niet bij mij. Ik ben altijd erg open tegen mensen en ik zie altijd het goede in de persoon. En ik ben daadwerkelijk in de mensen geïnteresseerd.

Dit heb ik in mijn persoonlijke leven en ook in mijn werk als stewardess. Nou is dat met mijn werk aan boord van het vliegtuig soms wat moeilijker met meer dan 50 passagiers die ik moet bedienen.

Dat is hier bij onze appartementen natuurlijk veel makkelijker, ten eerste heb ik al contact via de mail en daarna met de ontvangst bij ons huis. Meestal stellen de gasten zich ook aan elkaar voor bij aankomst, dat kan natuurlijk met maar drie appartementen. Zo krijgen we al snel een gezellig sfeertje.

Drie keer per week koken we voor de gasten en zitten we met z´n allen aan tafel. Dan is het net of we met allemaal vrienden zitten te eten. De nieuwkomers krijgen tips van degene die er al wat langer zijn, de kinderen gaan als ze klaar zijn spelen met elkaar en de ouders blijven gezellig nog even natafelen. Hier wordt ik altijd heel blij van als ik iedereen zo lekker zie genieten.

Mede hierdoor komen er vaak gasten bij ons terug. Vaak vertellen ze ons dat ze normaal nooit teruggaan naar een plek maar voor ons een uitzondering maken. Daar ben ik natuurlijk super trots op, dit is het grootste compliment wat ze ons kunnen geven!


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page