top of page
  • Bianca

Mei 2014


Afgelopen keer schreef ik over dat ik voor mijn werk als stewardess 12 dagen een reserve dienst moest draaien. Het is dan altijd een verassing waar en hoelang je ergens naar toe wordt gestuurd.

Na de eerste dag de hele dag thuis met mijn telefoon vlakbij te hebben gezeten, werd ik de tweede dag opgeroepen voor 4 dagen Seoul, Korea. Na 5 dagen vrij kreeg ik er nog 2 dagen in Europa achteraan. Een prima rooster, want het betekende dat ik tussendoor naar huis kon, wat extra leuk was omdat de kinderen paasvakantie hadden. We zijn naar het strand geweest wat ik na al die jaren in Spanje nog steeds fantastisch vind in April. Het is weer genieten dit voorjaar. Zon, hoge temperaturen en elke dag zwemmen en de hele dag buiten. Velen van onze gasten en mijn collega’s van KLM vragen honderduit over hoe we in Spanje terecht zijn gekomen en ons leven hier en zeggen jaloers te zijn op ons. We hebben 7 jaar over onze droom om in Spanje te wonen gepraat. Deze zomer wonen we alweer 9 jaar hier en de tijd is omgevlogen. Ik kan het iedereen aanraden die de droom heeft om in een ander land te gaan wonen.

In mijn vrije dagen daarna begon de meivakantie in Nederland. Deze vakantie was erg in trek dit jaar, we hadden het wel 3 keer vol kunnen hebben zoveel aanvragen kregen we. Het weer werkte goed mee, het was warm voor de tijd van het jaar en elke dag zonnig. Alle kinderen speelden weer leuk met elkaar. En ook de volwassenen hadden het gezellig met elkaar. Een aantal zijn op een paardentocht gegaan. Sommigen liepen de dag erna iets minder soepel ;). Het einde van de maand wordt iets rustiger en dat duurt tot 13 Juni.

Ook hebben we in die periode koningsdag gevierd aan de kust bij een Nederlandse bar, erg gezellig. En de kinderen vinden het heel leuk om te verkopen. En ik ben altijd blij om van overtollige speelgoed af te komen. Zo genieten we in het warme Spanje af en toe van de leuke Nederlandse tradities.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page