top of page
  • Bianca

April 2014


In Februari zijn wij met het gezin naar Nederland geweest waar we van gezellige uitstapjes en etentjes met vrienden hebben genoten. Dan is op mijn KLM reis naar Rio de Janeiro meegeweest. Vijf dagen van elkaar, het mooie weer en het lekkere eten in Brazilie genoten.

Bij terugkomst op La Molineta onze werkzaamheden weer opgepakt. De groententuin is intussen voorzien van plantjes. De ligbedjes bij het zwembad hebben nieuwe kussens.

Van KLM had ik afgelopen maand vrij. Extra tijd om lekker wat aan te rommelen en vriendinnen over te laten komen. Heel veel mooie dagen met zon en temperaturen boven de 20 graden gehad dus we konden ook het zwembad voor dit jaar inwijden. Was erg fijn.

Nu gaat morgen het blauwe leventje weer beginnen. Kost altijd moeite om thuis weer achter te laten, helemaal na zo’n tijd. Vooral Cat vindt dat altijd lastig. Deze keer heb ik een reserve dienst en dat betekend dat ik op oproep sta voor verstoringen en zieke collega’s. Het kan betekenen dat ik tot maximaal 12 dagen weg ben met bestemming onbekend. De onzekerheid is wat minder, maar ik vind het ook altijd wel een soort van spannend waar ik nu weer naar toe gestuurd wordt.

Bij terugkomst is het begin van de meivakantie al in zicht en hebben we al weer heel wat gasten.

Dan is het laagseizoen officiel voorbij en gaat de gezellige periode weer beginnen bij La Molineta.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page