top of page
  • Bianca

Genieten


Over mijn perfecte combinatie in mijn leven heb ik al eens eerder geschreven. Zo’n twee keer per maand doe ik naast mijn werkzaamheden bij La Molineta ook nog een baan ernaast (weliswaar parttime) als stewardess. Een fantastische combinatie. In Spanje woon ik midden in de natuur, met veel eigen grond waar we onze eigen groenten en fruit verbouwen. Meestal is het mooi weer en zijn we buiten. In de drukke perioden hebben we het erg gezellig met onze gasten en onze kinderen met hun kinderen.

In ons dorpje Guaro wonen maar 2000 mensen en dat merk je. De meeste mensen kennen elkaar en zeggen gedag of maken een praatje. Het zijn warme mensen en je voelt je altijd welkom. Zoals laatst bij het feest la Romeria. Wij kwamen midden onder de barbecue wat vrienden gedag zeggen op het festivalterrein. Meteen moesten we gaan zitten en werden de entrecote’s verdeeld.

En dan mijn vliegwereld. Omdat ik altijd vanuit Amsterdam aan mijn vlucht begin ga ik de dag voor ik moet werken al naar Nederland. Dan slaap ik bij mijn ouders op mijn vroegere kamer. Dan wordt er gekookt wat ik lekker vind en mis in Spanje en kunnen we even bijkletsen. Soms spreek ik wat met een vriendin of mijn broer af. De volgende dag vlieg ik dan naar een van de KLM bestemmingen, waar ik in mooie hotels wat tijd voor mijzelf heb. Meestal vlieg ik met collega’s die ik nog niet ken en daar zitten dikwijls bijzondere mensen bij. Vaak komen zij met leuke ideeën voor La Molineta. Soms lees ik een heel boek uit of zwerf door een stad en neem de tijd om de lokale keuken te proeven. Dikwijls kom ik zo op nieuwe gerechten. Als er tijd genoeg is gaan we een tripje ondernemen.

Laatst had ik een hele dag vrij in Johannesburg. Daar zijn we op safari geweest, wat was dat fantastisch! Met twee leuke collega’s heb ik een topdag gehad. Met een zonnetje, olifanten, giraffen, wrattenzwijnen, neushoorns en nog veel meer wild gezien.

Ik zou mijn reisbestaan echt niet willen missen en geniet in alle landen, maar de mooiste bestemming blijft toch altijd thuis.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page