top of page
  • Bianca

Aan de slag....


De zomer is alweer voorbij. Qua weer merken we het nog niet echt in Andalusie – het is nog rond de 30 graden- maar de kinderen zijn weer naar school.

De kinderen van de gasten zijn weer onder de 4 jaar en het wordt langzaam aan iets rustiger. De hele zomer zijn we op een paar kleine gaatjes na helemaal vol geweest.

Het was bere druk maar reuze gezellig. Onze kinderen hebben weer een hoop nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt en hebben naar hartelust kunnen spelen.

Naast het werk waren we ook druk met familie en vrienden die op bezoek kwamen. We hebben heel wat uitstapjes naar oa het stuwmeer, het glijbanenpark, Malaga en het strand gemaakt. En natuurlijk veel uit eten geweest om iedereen het heerlijke eten te laten proeven. En wat zo fijn is, het is zo goed betaalbaar.

Begin September hebben we voor het tweede jaar weer groepen gehad met vrijgezellen van reisorganisatie Estivant. Het verschil dit jaar was dat we zelf de reisleiding waren.

Dan en ik zijn om de beurt mee geweest naar Malaga, Granada en het stuwmeer bij Ardales. Leuk om te doen. Vooral als afwisseling.

Na mijn ouderschapsverlof deze zomer ben ik ook weer met mijn werkzaamheden bij KLM begonnen, die ik parttime naast mijn werk bij La Molineta doe. Kost altijd weer wat moeite de eerste keer weggaan na zolang bij de kinderen thuis te zijn geweest, maar eenmaal weg geniet ik daar ook weer van.

September en oktober loopt nog lekker door met reserveringen. Een hoop jonge kinderen en stelletjes die er waarschijnlijk op uit gaan trekken. Vanaf November wordt het echt rustig dus dan is het weer tijd voor onderhoud.

In de winter staat er ook een reis met het gezin naar Roemenië – waar Dan vandaan komt- op het programma. Daar kijken vooral de kinderen erg naar uit. Na een zomer vol met zon hebben zij ontzettend veel zin in sneeuw.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page