top of page
  • Bianca

Reserve


Van onze uitjes is afgelopen maand niet zo veel gekomen.

Ik ben zelf 2 weken in Nederland geweest om een reservedienst voor KLM te doen. Wordt er iemand ziek of is er een andere verstoring dan wordt ik opgeroepen. Deze keer was voor mij raak, ik mocht 7 dagen naar New York, geen straf. Ik was in die enorme koude periode in Nederland, jee wat was het koud! Het leek wel weer Sinterklaastijd: vol verwachting klopte mijn hart. Zou de trein wel of niet komen! Hij kwam gelukkig.

En wat was het aangenaam dat ik weer thuis kwam. De hele week was het overdag 20 graden en zonnig. Na zonsondergang koelt het wel af, maar dan steken we gezellig de openhaard aan. Zodra de zon weer boven de berg uitkomt is het heerlijk. Lunchen doen wij over het algemeen buiten op het terras.

We zijn druk op Molineta. Ten eerste met alle aanvragen die er binnenkomen. Elk jaar wordt het drukker, de twee weken meivakantie zitten zelfs al helemaal vol.

Ten tweede is het zwembad helemaal opnieuw gevoegd en is er een zoutwatersysteem geplaatst. Dit is een stuk beter voor de huid.

Verder zijn we druk met wieden, snoeien en zaaien. Ook hebben we wederom hulp via twitter gehad. Nienke en Eric hebben alle fruitbomen gesnoeid, met oog op vele jaren van goede fruitoogst, in ruil voor gratis verblijf.

De komende weken gaan we door met dit alles en moet er ook nog wat geverfd en geklust worden en natuurlijk hopen we druk te blijven met de aanvragen te beantwoorden. Het geeft zoveel voldoening dat al onze inzet van de afgelopen jaren zijn vruchten afwerpt.

Elk jaar wordt het op Molineta ook meer en meer hoe wij het in ons hoofd hebben en ondertussen komen er altijd weer nieuwe wensen bij. Zo blijven we bezig.


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page