top of page
  • Bianca

De tijd vliegt


Echt raar, In onze drukke maanden ben ik elf weken vrij geweest van KLM en toen ik weer op Malaga Aeropuerto op mijn vlucht zat te wachten was het net of ik daar de week ervoor nog was geweest.

Begin oktober hebben we weer een groep van 25 gasten gehad die aan de Marbella walk meededen. Dit is de vierdaagse van Andalusië, georganiseerd door Nederlanders. Vier dagen 20 of 30 kilometer lopen. Dit bracht voor ons voor het 2e jaar een hoop gezelligheid met zich mee, aangezien de groep uit een hecht gezelschap brandweerlieden bestaat , die ’s avonds bij de receptie voor een hoop vertier zorgden.

Wij zijn alweer plannen voor volgend jaar aan het maken. De eerste boekingen voor volgend jaar zomer zijn al binnen en er zijn voortdurend aanvragen. Dat hebben we nog nooit zo vroeg gehad. We hopen op weer net zo’n goede zomer als het afgelopen seizoen.

Nu het wat rustiger wordt is het weer tijd voor het gezin. We willen deze winter wat vaker dagtripjes gaan maken. Er is zoveel moois en leuks te zien in de omgeving.

Zo kunnen we ook onze gasten uit eerste hand informeren en kan ik mijn lezers via deze column bewegen om een vakantie bij ons te boeken!


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page