top of page
  • Bianca

Druk, druk, druk....


Onze drukste periode is voorbij.

We zaten dit jaar de afgelopen maanden voor het eerst nagenoeg vol.

Er waren gasten die vorig jaar ook zijn geweest, gezellig. De kinderen speelden gewoon verder waar ze vorig jaar gestopt waren.

Het brengt een hoop werk met zich mee natuurlijk, maar ook een hoop vertier.

We hebben verschillende uitstapjes gemaakt: Rio grande, een rivier 5 minuten bij ons vandaan waar je heerlijk in het koele water kan zwemmen, het strand natuurlijk –voor ieder wat wils, rustig, druk, toeristisch of lokaal-, en onze favoriet; het stuwmeer bij Ardales. Een prachtig mooi meer tussen de bergen. Heel mooi helder water met picknick tafels onder de dennenbomen.

Het glijbanenpark was bij de kinderen( en eerlijk gezegd ook bij de ouders) favoriet. En dit jaar zijn we voor het eerst naar de Feria (feestweek) van Malaga geweest. Wat een spektakel, wat een feest.

Ook was er bij ons in Guaro natuurlijk feestweek en het jaarlijkse sprookjesachtige festival Luna Mora.

Luna Mora is een moors feest waarbij in de straatjes van Guaro 20 000 kaarsjes aangestoken worden. In de straten staan kraampjes met prachtig spullen, alle met een moors tintje. Een van de straten is helemaal ingericht met eettentjes. Shoarma, falafel, theehuisjes met zoetigheden en een barbecue met een doorsnede van 2 meter. En dat alles geeft een fantastische sfeer.

Nu komt het najaar eraan. We hebben alweer wat buitjes gehad, wat hard nodig was. De rust keert langzaam terug op La Molineta. Ook wel weer lekker, maar o wat hebben we een fijne zomer gehad!

Bianca


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page