top of page
  • Bianca

Twee werelden


Mijn leven bestaat uit twee werelden. De ene is mijn leven als stewardess, waar ik van land naar land vlieg en zodra we landen collega’s flitsend met de nieuwste I phone’s rondlopen en checken of er nog mail is. Waardoor ik als vanzelf op de hoogte wordt gehouden van de laatste snufjes en nieuwtjes. De uren die ik in de luxe hotels doorbreng geniet ik van de tijd voor mezelf.

De andere is mijn leven thuis op La Molineta. Waar we midden in de natuur wonen en er alleen wi-fi bij de receptie is . Met onze gasten is het altijd gezellig en druk. Werk is er altijd, het liefst onder schooltijd van de kinderen. De schoonmaak van de huisjes, wassen draaien, onderhoud aan de tuin en de maaltijden bereiden. Dan nog de site op to date houden, boodschappen doen en tussen door naar de clubjes van de kinderen. Vragen beantwoorden van de gasten,klussen, knutselen met alle kinderen en zwembad schoonhouden. Vervelen gaat het nooit.

Thuis ga ik meer terug naar de oorsprong van het leven. Ik maak jam of taart van de fruitbomen. Van de olijven die we zelf plukken maken we potten olijven in en laten we olie persen.

We eten van de groententuin. Afgelopen zomer hadden we een grote oogst tomaten. De vriezer staat afgeladen met bakken tomatenpuree en in de kast staan potten zongedroogde tomaatjes.

Ik geniet hier enorm van. Het is een beetje zoals het vroeger ging.

Afval wat wij hebben wordt ook goed gebruikt. GFT gaat in onze compostbak, botten en restjes gaan naar de poezen of de honden en papier gaat in de openhaard. Wij hebben geen centrale verwarming. Wanneer het zonnig is in de winter zijn we overdag buiten en doen we ’s avonds gezellig de openhaard aan.

Ik merk dat onze gasten het fijn vinden om te onthaasten en in alle rust aan elkaar toe te komen.

Ik vind het fijn om in “mijn” beide werelden te leven, ik zou geen van tweeen willen missen.

Bianca.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page