top of page
  • Bianca

Huurauto Andalusië

Welk autoverhuurbedrijf op Malaga airport is de beste?

Vaak wordt door onze gasten de vraag gesteld waar het beste een auto gehuurd kan worden. Dat is ook lastig aangezien er zoveel verhuurbedrijven zijn en je verwacht dat ze je bij het ophalen van de auto allerlei extra opties aan proberen te smeren. Het liefst wil je dus een betrouwbaar bedrijf waar ze je zonder handige verkooppraktijken aan een auto helpen.

Je bent toch altijd bang dat je toch onderverzekerd bent, zelfs als de website waar je geboekt hebt aangaf dat je compleet verzekerd bent. En zo wordt die auto huur soms toch duurder dan gepland, ook al was je het echt niet van plan.


Hieronder geef ik de bedrijven door waarvan wij van onze gasten hebben gehoord dat het

hun bevallen is. De auto’s zijn overal goed en schoon, maar welke bedrijven bieden nou scherpe prijzen aan en proberen niet allerlei extra’s te verkopen?

Of misschien wil je het liefst bij een Nederlandstalig bedrijf huren? Of een duidelijke website met alle verhuurbedrijven. Je vindt het hieronder.


*Cargest, is de beste wat ik zo door de jaren heen gehoord heb. Nooit gedoe met extra verzekeringen. Misschien niet de goedkoopste.


Ook niet de goedkoopste, maar betrouwbaar en gegarandeerd alles inclusief. De boeking kun je in het Nederlands maken:


Bij dit bedrijf kun je in het Nederlands huren:


http://www.hispacar.com/autohuur/malaga/ Ben je op zoek naar een goedkope huurwagen in Malaga bij een bedrijf waar men ook Nederlands spreekt? Hispacar vergelijkt de prijzen van de meeste autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Malaga, ook in het Nederlands.

.


Dan zijn er nog de verzamel websites, hier kun je zeker de scherpste prijs krijgen. Het ligt er dan per maatschappij aan wat de voorwaarden zijn.
Ik hoop dat je hier wat aan hebt, laat vooral een reactie achter als de ervaringen anders zijn of als je een ander bedrijf weet waar je goede ervaringen mee hebt.

94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page