top of page
  • Bianca

Winters weer in Andalusië

Bijgewerkt op: 4 nov. 2020


winter andalusia

Hoe is het weer in de winter in Zuid-Spanje?

Het is natuurlijk bekend dat de winters in Zuid-Spanje heel aangenaam zijn.

Perfect weer voor bijvoorbeeld een wandelvakantie in Andalusië te maken. Weinig neerslag en veel zonuren zegt de omschrijving wat dus betekend in de winter ook veel buiten kunnen zijn en je zomerkleding kunnen dragen. Het is meestal super zonnig met tussen 12 en 4 uur vaak boven de 20 graden. Wat wil je nou nog meer als noorderling in de winter. Sommige dagen zijn beter dan een goede zomerdag in Nederland. Wat te ondernemen in de winter in Zuid-Spanje? De nachten zijn wel wat fris (niet kouder dan zes graden) waardoor de dag fris genoeg blijft om ook actieve dingen te ondernemen. Zo is dit seizoen het beste om wat van die prachtige wandelingen te maken, de witte dorpjes te verkennen en al het moois in de Andalusische steden te ontdekken. Voordeel is ook dat het op al die plekken een stuk minder druk is. Regenen doet het natuurlijk ook wel eens in de winter maar dat duurt meestal niet zo lang en is zeker bij ons erg noodzakelijk. Het afgelopen jaar is erg droog geweest en ook dit jaar is het benodigde nog niet gevallen. Wel genieten we daarom volop van het buiten zijn. Lunchen doen we eigenlijk altijd buiten, hoe luxe is dat?

Vliegmaatschappijen die naar Malaga vliegen Nog een voordeel van deze periode is dat de ticketprijzen laag zijn, een retourtje Amsterdam- Malaga begint al vanaf 110 euro. De maatschappijen waar mee gevlogen kan worden zijn: Transavia, KLM, EasyJet, Vueling en Ryanair. Let op in de winter gaan er wel minder vluchten dus het is misschien niet mogelijk om elke dag een vlucht te krijgen. Speciale aanbieding Mocht je deze winter eens zon, warmte en buitenlucht willen bijtanken en niet meer kunnen wachten tot het voorjaar dan hebben wij een speciale aanbieding voor onze volgers. Voor een week in Nido Aguila Blanca in een drie kamer appartement met zwembad betaal je 375 euro plus 25 euro schoonmaakkosten.

Dit is voor twee personen, voor een extra persoon komt er 10 euro per nacht bij. Kinderen onder de 4 betalen 5 euro per nacht. Kinderbedjes en stoelen zijn te leen. of

Stuur ons vrijblijvend een e mail: nidoaguilablanca@gmail.com of een whatsapp: +34661085937 voor beschikbaarheid en verdere informatie.


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page